Sidste nyt

Ny udstilling

"Familiens store fester"

Åbning fredag, den 8. marts 2018 kl. 14.00 ved sognepræst ved Nørresundby Kirke, Lise Therkildsen.

 

Dåb, konfirmation og bryllup er højdepunkter, der gennem århundreder er blevet fejret i familien. De store begivenheder er forbundet med mange traditioner. Gennem tiderne har der været variationer af festerne og deltagernes påklædning. Udstillingen viser et bredt udsnit af dåbs-, konfirmations- og bryllupskjoler fra sidst i 1800 tallet til nu.

Ny hjemmeside

Så har Sundby Samlingerne fået ny hjemmeside.

Er der noget vi mangler så skriv endelig.

Aktiviteter

Ny udstilling i Bryggergården:

I februar måned inviteres til fernisering på ny udstilling:

"Livets højtider i familien".

Nærmere oplysninger følger senere.


 

Hyggeaften

Torsdag den 9. november blev den årlige hyggeaften for Sundby Samlingernes frivillige afholdt i Huset på Bakken under hyggelige former.

Aftenen begyndt med valg til bestyrelsen for Sundby Samlingerne. Følgende blev valgt: Aase Daarbak, Anette Valentin, Henning Berthelsen, Tove Vestmark Christensen, Tage V. Andersen, samt suppleanterne Lis Skriver og Jytte Kaalund.

I år var det John Erik Olsen, Odder, der holdt foredrag om tiden i Aalborg i 1950'erne og 1960'erne. John Erik Olsen har udgivet flere bøger om sin barndom og ungdom i Aalborgs Ø-gadekvarter.

Efter foredraget var Sundby Samlingerne vært ved et let traktement. Her fik de fremmødte mulighed for at hygge sig med hinanden.

Det er 4. år, at bestyrelsen for Sundby Samlingerne afholder en aften for de frivillige. Museet drives udelukkende ved frivillighed, og arrangementet er en påskønnelse for alt det arbejde, der bliver gjort i årets løb og samtidig en mulighed til de frivillige for at møde kollegaer.

Selv om museet har mange frivillige, er der altid brug for flere hænder til den daglige drift, udvidede åbningstider, arrangementer, udstillinger, arkivering m. m., så har man lyst til at være en del af holdet, kan man henvende sig i Bryggergaarden i åbningstiden. Man kan også benytte Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller mobiltlf. 2856 8597.